Valentýn nejen pro rybáře

rybicky_par1_small

I když v našich zemích nemá svátek sv. Valentýna dlouhou tradici, rychle se stal velmi oblíbeným. Osobně si myslím, že lidé  své milé a milované rádi obdarovávají a je vlastně jedno který den v roce to je. Obchodníci ale naakumulují na tento den nejvíce zboží se srdíčky a tak je daleko snazší něco vybrat. Tedy pro muže. Pro ženy, které by rády potěšily svou lásku, je to vždy trochu oříšek. Málokterý muž totiž holduje růžovým medvídkům a plyšovým srdíčkům :) A pokud je to navíc rybář, tak mu to jeho srdíčko pohladí spíše něco v barvách khaki zelené :)

Takže se na rybí pohodě pokusíme vymyslet něco pro všechny. Pro rybáře dárky s rybičkami v přírodních tónech a pro jejich skvělé ženy, které na ně myslí, jsem vymyslela, jako poděkování, veselé rybičky od srdíčka.

Narazila jsem v jednom obchůdku na prodej odřezků z truhlářské výroby a říkala si, že by bylo škoda nedat těm dřevěným kouskům ještě nějakou podobu. A jak jinak - bez rybiček to prostě nejde. Takže ano, jsou s občasnou vadou na dřevě a taky malba je prostě ruční, takže s jasnými nepřesnostmi, ale dělala jsem je všechny s jediným účelem. A to - udělat vám radost a zpříjemnit den.rybicky_par2_small

Takže od teď až do vydání poslední rybičky vám budu přibalovat do balíčků tyto "sympaťandy", protože vám chci poděkovat za vaši úžasnou přízeň, která pro mě moc znamená a dělá mi každý den hezčí a pohodovější.