Nabídka pro rybářské týmy nebo rodiny rybářů

blog17aNezadržitelně se nám blíží jaro a také nová sezóna. Už se všichni těšíme k vodě, do přírody. V diářích se již možná plánují termíny na letní rodinné dovolené. Někteří kupují zájezdy do exotiky a pro některé není nad to jet s rodinou k českému rybníku a u něj strávit pohodové dny a večery s nahozenými udicemi. Rybáři, kteří mají svoji lásku k rybám posunutou do sféry profesionálního sportu, jsou samozřejmě soustředěni na nejdůležitější rybářské soutěže ať doma, nebo v zahraničí. Na všechny z vás jsme mysleli, když jsme se rozhodli umožnit vám mít vlastní rodinná, či týmová rybářská trička. Rozbíháme se pomalu, ale snad již brzo budeme mít v nabídce co nejvíce motivů na potisky triček nebo čepic. Samozřejmě budeme rádi, pokud máte nápad, nebo postřeh, co by bylo vhodné do nabídky zahrnout, abyste nám napsali a podělili se o svůj názor.

Vlastní potisky lze realizovat od objednání dvou kusů textilu - ať již 2 ks triček, nebo 1 ks tričko a 1 ks čepice se stejným grafickým motivem. Stačí jen při objednání, ve 3. kroku v košíku zakliknout "Zadat poznámku pro prodejce" a zde vyplnit požadovaný text /dle povolených počtů znaků/. Následně Vám zašleme k náhledu zpracovaný potisk a po Vašem odsouhlašení pošleme do výroby. UPOZORNĚNÍ! po odsouhlašení grafiky a zadání do výroby již není možné odstoupit od smlouvy a zboží vrátit. Jde o zakázkovou výrobu.

V případě, že budete chtít vyrobit potisk i na dětská trička (včetně dětských body), prosím, kontaktujte nás mailem info@reelart.cz kde napište požadované velikosti (výšku/věk dítěte). Zašleme Vám nabídku textilu na které je možné potisk provést.