Jejda, co já mu jenom dám?

hlavicka_blog

Máte to taky tak? Datum v kalendáři se jménem a vykřičníkem připomíná blížící se oslavy a vy googlíte o stošest a vymýšlíte....

Hledáte "NĚCO", co by potěšilo rybáře, ale vůbec nic vám neříkají pojmy jako boilies, návazce a v navijácích se nevyznáte? Bojíte se, že koupíte nějaké neskutečně drahé vybavení a bude to špatně a místo radosti přijde zklamání? 

Darujte dárek z lásky, praktický, cenově dostupný pro každého a přesto nabitý rybičkami a rybářským životním stylem.

  • Potřebujete drobnost, která vždy potěší a mnohdy se stane i vzácným pokladem? Ručně napsaný vzkaz od životní lásky, dětí, vnoučat, nebo přátel je krásným důkazem lásky a přátelství.

 Rybářská přání do obálky 

  • Máte doma nadšeného milovníka ranní kávy a chcete mu rozveselit den? Vyberte mu některý z dostatečně velkých keramických hrnků, nebo praktických plecháčků, které si může vzít i s sebou k vodě. 

 Rybářské hrnky 

  • Chcete, aby byl váš rybář 100% originální? Vyberte mu jedno z našich triček, které jinde nemají. Jsou navrhovány tak, aby byly nositelné jak k vodě, tak i třeba do práce. 

Rybářská trička 

  •  Víte, že si dá váš rybář po obídku rád šlofíka? Pak ho jistě potěší polštáře s dekorativním potahem plným ryb.

Polštáře pro rybáře

  • Pokud máte speciální přání a chtěli byste vytvořit dárek na míru, neváhejte nám napsat, nebo zavolat. Připravíme vám originální tričko, nebo přání přímo podle vašich představ. Zde je nutné počítat s delší dobou realizace, proto nás kontaktujte s dostatečným časovým předstihem. Uvidíte, že budete mile překvapeni.